Team – Tandartspraktijk Temmerman – Teteringen

Team

Team

De praktijk is in 1970 opgericht door Eddy Temmerman. Sinds september 2015 is de praktijk overgenomen door zijn zoon Wouter Temmerman. Joyce van der Gaag is als Tandprotheticus de specialist op het gebied van gebitsprotheses. Sinds 2021 is Tandarts Kasia Bartelink-Jedrzejowska ons team komen versterken. Deze behandelaren worden ondersteund door de assistenten Marisja, Robin en Corine.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wouter Temmerman is als Tandarts afgestudeerd in Groningen in 2008. Gedurende het daarop volgende jaar heeft hij waargenomen in verschillende praktijken. Sinds 2009 werkt hij in de huidige praktijk en vanaf 2015 is hij praktijkeigenaar. Vóór de opleiding Tandheelkunde is Wouter afgestudeerd als Civieltechnisch ingenieur aan de TUDelft (dit heeft met name levenservaring opgeleverd).

Joyce van der Gaag is als Tandprotheticus afgestuurd in Utrecht in 2013. Door deze langdurige en specialistische opleiding weet ze alles op het gebied van uitneembare voorzieningen in de mond, zoals kunstgebit, frame, klikgebit (op implantaten) enz. Zowel de behandeling van de patiënt (in de praktijk), als het vervaardigen van de prothese (laboratorium) houdt ze in eigen hand, waardoor ze optimaal kan meedenken met de wensen van de patiënt. Joyce heeft ruim 20 jaar werkervaring in de mondzorg en werkt sinds 2018 in de onze praktijk.

Kasia Bartelink – Jedrzejowska is afgestudeerd als Tandarts aan de Proznan Universiteit in 2009. Het eerste jaar heeft ze werkervaring opgedaan bij tandartspraktijken in Polen. In 2010 is ze naar Nederland vertrokken en heeft ze sindsdien gewerkt in diverse praktijken in Breda en Tilburg. Daar werd Kasia al snel een geliefd behandelaar bij haar patiënten door haar geduldige en vakkundige manier van werken. Sinds 2021 werkt ze bij ons in de praktijk.