Team – Tandartspraktijk Temmerman – Teteringen

Team

Team

De praktijk is in 1970 opgericht door Eddy Temmerman. Sinds september 2009 is de praktijk overgenomen door zijn zoon Wouter Temmerman (Tandarts, BIG-nr: 39910063902). Joyce van der Gaag is als Tandprotheticus de specialist op het gebied van gebitsprotheses. Deze behandelaren worden ondersteund door de assistenten Marisja, Robin en Corine.

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wouter Temmerman is als Tandarts afgestudeerd in Groningen in 2008. Gedurende het daarop volgende jaar heeft hij waargenomen in verschillende praktijken. Sinds 2009 werkt hij in de huidige praktijk

Joyce van der Gaag is als Tandprotheticus afgestuurd in Utrecht in 2013. Door deze langdurige en specialistische opleiding weet ze alles op het gebied van uitneembare voorzieningen in de mond, zoals kunstgebit, frame, klikgebit (op implantaten) enz. Zowel de behandeling van de patiënt (in de praktijk), als het vervaardigen van de prothese (laboratorium) houdt ze in eigen hand, waardoor ze optimaal kan meedenken met de wensen van de patiënt. Joyce heeft 15 jaar werkervaring en werkt sinds 2018 in de huidige praktijk.